https://www.disko-cc.nl/over-disko/visie-missie/_505____NL
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Een onderneming met visie en een missie.

De kernwaarden van DISKO vormen de basis van ons bedrijf

De kernwaarden van DISKO lopen dagelijks als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Respectvol met onze medewerkers, (internationale) partners en onze opdrachtgevers omgaan, aandacht voor onze leefomgeving, een grote mate van integriteit én het nakomen van afspraken zijn voor onze organisatie belangrijke kernwaarden. Vanuit deze uitgangspunten formuleren en toetsen wij onze bedrijfsstrategie, werken wij dagelijks aan deze ons zelf opgelegde doelen en creëren het dagelijks plezier in ons werk. 

Onze missie

Ons doel is het om de beste, veiligste en meest effectieve reinigings- en onderhoudsproducten voor hardware, alsmede een brede scoop van IT-dienstverlening aan te bieden in elke branche en organisatie waar optimaal functionerende apparatuur belangrijk is voor de kwaliteit en continuïteit van de bedrijfsprocessen.

DISKO speelt snel in op aanvragen van onze (landelijke) opdrachtgevers. Dit geldt voor zowel onze producten als onze diensten.

Langdurige samenwerkingsverbanden

DISKO streeft naar langdurige samenwerkingssituaties met medewerkers, partners en opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij onze rol als werkgever alsook onze adviesrol naar resellers en opdrachtgevers optimaal inhoud geven. 

 

4 Kernactiviteiten

DISKO onderscheidt zich op de markt door veelzijdigheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat wij met onze diversiteit aan producten en diensten vele uiteenlopende opdrachtgevers van dienst kunnen zijn. Met onze vier aandachtsgebieden te weten, hardware reinigings- en onderhoudsproducten, logistieke dienstverlening, IT dienstverlening en dé partner voor schoonmaakbedrijven biedt DISKO een veelzijdig totaalpakket van producten en diensten rondom (het preventief onderhoud van) hardware.

 

DISKO producten "the way to clean IT"

Wij werken met milieuverantwoorde en veilige producten. Een zuinig gebruik, effectiviteit, gebruiksgemak en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zijn voor DISKO (producten) geen loze kreten. Een regelmatig gebruik van de DISKO producten draagt in belangrijke mate bij aan een vermindering van hardware-storingen ten gevolge van vervuiling alsmede aan de optimale inzetbaarheid, hygiëne en representativiteit van de hardware. Dit alles leidt tot een vermindering van IT-onderhoudskosten en een hogere medewerkerstevredenheid.

 

Kwaliteit en flexibiliteit

De producten en dienstverlening binnen de product portfolio van DISKO is onderworpen aan de strenge kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen. Zo zijn de producten 100% veilig voor de te reinigen hardware en zijn de medewerkers van DISKO getraind om de diensten professioneel, flexibel en effectief uit te voeren. Met het brede productenpakket van DISKO kunnen we snel inspelen op aanvragen van onze Europese opdrachtgevers. De flexibiliteit uit zich niet alleen in de inzet van onze mensen, maar ook in de wijze waarop, en de snelheid waarmee, DISKO in staat is customer made reinigingsproducten kan ontwikkelen en produceren. 

 

Slogan "DISKO care for hardware"

Dagelijks werken wij eraan om aan deze slogan invulling te geven. Door het leveren van uitstekende producten en flexibele dienstverlening. Zo kunnen wij een bescheiden bijdrage leveren aan de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen.