https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko/nieuws/taxameter
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

DISKO / PARKCLEAN: al jaren een uitmuntende samenwerking met TMC!
 

Al bijna 15 jaar is DISKO computer care BV de vaste partner van Taxameter Centrale BV. voor het ontwikkelen, produceren en leveren van alle PARKCLEAN reinigingsproducten en reinigingskaarten, die nodig zijn om de parkeerautomaten in topconditie te houden. 

Onder invloed van stof, (huid)vetten, en omgevingsvervuiling kunnen bepaalde onderdelen van de parkeerautomaten snel vervuilen. Om verstoringen en uitval te voorkomen, adviseert TMC een regelmatige reiniging met behulp van speciaal ontwikkelde reinigingssets.

Kaartlezers in topconditie

Regelmatig reinigen van de kaartlezer leidt tot veel minder storingen. De gepatenteerde Parkclean reinigingskaarten zijn meerdere keren te gebruiken, zodat de kosten per reinigingsinterval zeer laag zijn.  Eén storing per jaar kost al vele malen meer, dan een heel jaar preventief onderhoud. TMC adviseert derhalve de onderstaande reinigingset te gebruiken. Deze sets zijn uit voorraad leverbaar en te bestellen bij TMC!

Bestel uw nieuwe reinigingssets

De ParkClean reinigingsset voor chipkaartlezers bevat vijf reinigingskaarten, goed voor 1 jaar reiniging . Leg het handige, hersluitbare etuitje in de parkeerautomaat en voor slechts €15,95 bent u klaar voor een jaar!

Bestel voor 30 september 2019 en ontvang een setje ParkClean reinigingsdoekjes voor zonnepanelen cadeau!