https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko/nieuws/stagiair-gezocht
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

Gezocht: ambiteuze stagiaire!
 

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die ondernemend en creatief is en als zelfstandige webshop manager een leerzame en fantastische stage zoekt. Hou je van aanpakken en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je werken bij een klein bedrijf met veel kennis en ambitie? Dan ben jij de stagiaire die wij zoeken!

DISKO computer care BV is per direct op zoek naar een MBO4/ HBO stagiaire die kennis wil maken met een internationaal bedrijf, marketing acties wilt opzetten en uitvoeren en mee gaat denken met de sales afdeling om de omzet te verhogen.

De grootste uitdaging die wij voor jou hebben is het succesvol uitrollen, uitvoeren en operationeel maken van onze nieuwe/komende webshop. Wij zoeken een creatieve duizendpoot die wil bijdragen aan het succes van deze webshop. De webshop moet worden gevuld, tot in detail overeenkomen met onze product portfolio en in de markt worden gezet voor de eindgebruikers met als doel om tijdens jouw stage omzet te realiseren. 

Omdat wij een jong en klein bedrijf zijn draai je daarbij ook volledig mee met alle takken van sport binnen ons bedrijf, kortom een leerzame, leuk en zeer interessante stage!

Stage gegevens:

Functie: Stagiair Webshop manager / Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau: MBO niveau 4 / HBO
Locatie: Huizen (busstation in de buurt)
Dagen per week: 5 (in overleg)
Stageduur: Minimaal 6 maanden (in overleg)
Stagesoorten: Werkervaring / Afstudeerstage

Voor meer informatie over ons bedrijf, kijk op www.disko-nl.com!

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Desiree van der Beek (accountmanager) op: 035 - 52 383 75. Wil je reageren op deze stage? Stuur dan je reactie t.a.v. Desiree van der Beek naar: info@disko-cc.com