https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko/nieuws/disko-qfloors
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

QFloors en DISKO computer care intensiveren de samenwerking
 

Onlangs hebben Qfloors en DISKO computer care op basis van goede opgedane ervaringen besloten hun samenwerking verder te intensiveren en te formaliseren.  De activiteiten van Qfloors, te weten het reinigen en coaten van computer(onder)vloeren, sluiten naadloos aan bij een van de kernactiviteiten van DISKO te weten  van reinigen van hardware in datacenters en kantoorruimen alsook gecertificeerde dataverwijdering van  oude / overtollige apparatuur  

In de praktijk betekent de samenwerking  dat de opdrachtgevers van beide bedrijven actief worden geïnformeerd over de mogelijkheden van zowel de activiteiten van QFloors en DISKO computer care.

De activiteiten en bedrijfsfilosofie van Qfloors en DISKO vullen elkaar goed aan

Qfloors is een professionele dienstverlener puur sang, waar kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding de boventoon voeren.  Daarmee zit het op “een lijn” met de strategische uitgangspunten van DISKO.

Het voordeel voor de opdrachtgevers is 1 aanspreekpunt die alles coördineert alsook een korting op activiteiten die Qfloors en DISKO over en weer bij de relaties van beide bedrijven uitvoeren.

Voor meer informatie:  info@disko-cc.com of info@qfloors.nl