https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko/nieuws
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

DISKO nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van de nieuwtjes van DISKO en de internationale DISKO groep.
 

DISKO / PARKCLEAN: al jaren een
uitmuntende samenwerking met TMC

   

Al bijna 15 jaar is DISKO computer care BV de vaste partner van Taxameter Centrale BV. voor het ontwikkelen, produceren en leveren van alle PARKCLEAN reinigingsproducten en reinigingskaarten, die nodig zijn om de parkeerautomaten in topconditie te houden. 

Lees verder...

 

    


 

   

RIFCO BV: Oog voor specialistische dienstverlening

 

Sinds 2008 levert DISKO computer care BV, naars reinigings- en hygiëneproducten voor hardware, ook een brede scoop aan dienstverlening.  Door de groei van deze activiteiten wordt de dienstenafdeling binnen DISKO computer care BV vanaf 01 januari 2019 verzelfstandigd.  Als bedrijfsnaam van deze nieuwe entiteit is gekozen voor RIFCO BV. De levering van reinigings- en hygiëneproducten voor hardware zullen onder de naam DISKO worden voortgezet.

Lees verder...


 

Pinlock en DISKO gaan samenwerking aan

 

PINLOCK is binnen de motorbranche al ruim 20 jaar bekend als producent van de kwalitatief zeer hoogwaardige vocht absorberende vizierlenzen. PINLOCK lenzen biedt elke motorrijder altijd een  helder en optimaal zicht waardoor de veiligheid én het rijplezier toeneemt.

DISKO is al ruim 30 jaar producent van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor een breed scala aan toepassingen. Naast een breed assortiment van reinigingsproducten voor uiteenlopende hardware levert DISKO ook kwalitatief hoogwaardige reinigingsproducten voor de motorbranche.

Lees verder...

 

 

 

 

 

      


 

                                      

          

 

DISKO ontvangt VIHB registratie

Binnen Nederland geldt een registratieplicht voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of andere gevaarlijke afvalstoffen. 

Voor dergelijke bedrijven is een vermelding  op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Registratie vindt plaats als bedrijven aan de eisen voldoen. Het NIWO verzorgt in opdracht van dit ministerie, conform de wet- en regelgeving, de registratie op de VIHB-lijst. 

Lees verder...


 

QFloors en DISKO computer care intensiveren de samenwerking (09-12-2015)

Onlangs hebben Qfloors en DISKO computer care op basis van goede opgedane ervaringen besloten hun samenwerking verder te intensiveren en te formaliseren.  

De activiteiten van Qfloors, te weten het reinigen en coaten van computer(onder)vloeren, sluiten naadloos aan bij een van de kernactiviteiten van DISKO te weten  van reinigen van hardware in datacenters en kantoorruimen alsook gecertificeerde dataverwijdering van  oude / overtollige apparatuur.  

Lees verder...

 

 

 

 

      
         


 

 

 

Stagiaire gezocht!
(02-12-2015)

 

DISKO computer care BV is op zoek naar een ambitieuze stagaire! 

Ben jij iemand die ondernemend en creatief is en als zelfstandige webshop manager een leerzame en fantastische stage zoekt?

Hou je van aanpakken en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je werken bij een klein bedrijf met veel kennis en ambitie? Dan ben jij de stagiaire die wij zoeken!

Lees verder...

 


 

Contactloos betalen                     
(05-11-2015) 

De achterliggende periode is er veel aandacht geweest voor het onderwerp “contactloos betalen”. Zaken als gemak, snelheid en veiligheid spelen hierbij voor de consument een belangrijke rol.

Met name het thema  veiligheid is het contactloos betalen een “hot issue’. Vandaar dat slechts kleinere bedragen op deze wijze kunnen worden afgerekend.

Uit het bijgaande artikel valt echter op te maken dat zelfs hierbij de veiligheid niet kan worden gegarandeerd.

Lees verder...

 

 

 

 

 

 


 


 

Werknemer stoort zich aan vieze werkplek
(04-11-2015)

Wat we al wisten wordt bevestigd!
De bovenstaande uitspraak heeft betrekking op een zeer recent, door de nationale vacaturebank,  uitgevoerd onderzoek onder duizend werknemers.  Nederlandse werknemers zijn absoluut niet te spreken over de hygiëne op de werkvloer. Daarbij staan vieze toiletten op nummer 1, direct gevolgd door smerige toetsenborden en telefoons.  Uit cijfers blijkt dat ruim 40% van alle medewerkers aangeeft dat het schoonmaken van (de hardware op) de werkplek te wensen overlaat

Lees verder...