https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko/management-team
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

Het management team van DISKO

Ewoud de Wit

Directeur

Coach en vraagbaak voor mijn team, sparringpartner en een luisterend oor voor onze klanten. Vanuit deze rol wil ik graag kennis en succes delen, zodat iedereen de vruchten plukt van onze DISKO producten en dienstverlening.

 

Marijke de Wit

Facility manager

Support vanuit de “zijlijn”. Vanuit deze positie draag ik graag bij aan het organiseren van medewerkers- en klantbijeenkomsten alsook het zorgdragen van de facilitaire randvoorwaarden voor een prettige werkomgeving.

 

 

Desiree van der Beek

Cöordinator back office

“Als duizendpoot” ondersteun ik de collega’s op commercieel en operationeel gebied. Voor onze (internationale) klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ook HRM-taken behoren tot mijn verantwoordelijkheid. Met mijn werk ondersteun ik de “front office processen” en lever een bijdrage aan de kwaliteitsborging van de bedrijfsprocessen.

 

Peter Boerman

Meewerkend project manager

Als projectmanager ben ik vaak allround bezig. Van organisatorische en planmatige taken tot commerciële en administratieve activiteiten. Als het nodig is spring ik bij om de uiteenlopende projecten bij de opdrachtgever goed te laten verlopen. Flexibiliteit, IT-kennis en improvisatie zijn dus zaken waar ik vaak mee te maken heb.

 

Open sollicitatie?

info@disko-cc.com

 

Jetty Coster

Financiële administratie

De administratieve afdeling is “mijn domein”. Ik zorg voor o.a. de boekhouding. Samen met de directie waak ik er voor dat de financiële processen goed verlopen. Ook aan het verwerken van bestellingen en orderafhandeling lever ik een bijdrage.