https://www.disko-cc.nl/nl/over-disko
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
Zoeken

De unieke mix van producten en dienstverlening

gericht op hardware in de breedste zin van het woord

2001: De start van DISKO computer care BV

Een jaar waarin er in de wereld veel aan de hand was. Een jaar met gebeurtenissen die bij velen in het collectief geheugen gegrift staan. 2001 is ook het jaar dat DISKO het levenslicht zag. Met de ambitie om vanuit een eigen bedrijf dromen waar te maken begon DISKO als leverancier van de toen al hoog aangeschreven DISKO reinigings- en onderhoudsproducten voor hardware.

De eerste jaren kenmerkten zich door het verkennen van de markt, het opbouwen van naamsbekendheid en vertrouwen winnen van opdrachtgevers. Al gauw kwam het succes. De DISKO reinigingsproducten vonden hun weg naar grote hardware leveranciers, IT-service organisaties en eindgebruikers. Nog steeds zijn er opdrachtgevers van toen in 2016 klant van DISKO.

2004: Internationale expansie

DISKO computer care BV wordt mede-eigenaar van de internationale DISKO organisatie. Van reseller naar producent, een grote stap die de ontwikkeling en groei van DISKO in een stroomversnelling brengt. We openen een nieuw productiecentrum in Wenen, we gaan qua klantengroep internationaal en het productportfolio breidt zich sterk uit. Vandaag de dag leveren wij onze DISKO producten in 18 Europese landen en hebben een productenpakket van ruim 80 verschillende producten, leveren een breed scala van private label producten en investeren volop in productinnovatie en nieuwe marketingconcepten.

2008: Verbreding van de bedrijfsactiviteiten

Naast reinigings- en onderhoudsproducten voor hardware levert DISKO ook een breed pakket van ICT dienstverlening. Van computerreiniging tot hardwaremigraties en van IT-verhuizingen tot narrow casting; DISKO biedt een gevarieerd pakket aan diensten die met grote voortvarendheid, flexibiliteit en gedrevenheid worden uitgevoerd.

Wij hechten veel waarde aan samenwerkingsverbanden met grote en toonaangevende opdrachtgevers, en daar zijn wij ook trots op. Op basis van onze ervaring worden we steeds vaker gevraagd als partner bij de realisatie van grote IT projecten. Onze achtergrond als productspecialist op het gebied van reinigingsproducten voor hardware biedt ons daarbij extra voordeel.

2015: Een organisatie met ambitie

Al bijna 15 jaar streven we een hoge kwaliteitsstandaard na bij de levering van onze producten en dienstverlening. We bouwden klantrelaties op waar we trots op zijn, we realiseerden projecten die bijdragen aan een gezonde continuïteit van de organisatie en we gaan uitdagingen aan om nieuwe dingen te ontdekken en te ontwikkelen.

Dat doen we met een enthousiast team en een open blik op een snel veranderende wereld. Maar vooral blijven we ons zelf: Een bedrijf waarin goede klantrelaties en het naleven van onze kernwaarden centraal staan. Dat willen we niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen doen.

2019:  De start van RIFCO

Tijden veranderen. Door de continue groei van ons bedrijf vraag de toekomst om een duidelijke marktpositionering en profilering van de organisatie.  Vandaar dat we de activiteiten van DISKO computer care BV per 01 januari 2019  hebben opgesplitst in 2 zelfstandige bedrijven:

DISKO computer care: leverancier van reinigingsproducten, afwasbare hardware en thermo papierrollen

RIFCO: specialist in facilitaire en ICT dienstverlening (www.rifco.nl)

DISKO en RIFCO zullen elkaar blijvend versterken. Door de bundeling van kennis, ervaring, een uitstekende front- en backoffice én een fantastische klantenkring zien we voor beide bedrijven kansen in de markt en een zonnige toekomst.