https://www.disko-cc.nl/nl/diensten
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje

RIFCO en DISKO

Het combineren van kennis, ervaring en flexibiliteit 

RIFCO BV is een zelfstandig zusterbedrijf van DISKO, dat zich volledig focust op het aanbieden en uitvoeren van een breed pakket aan facilitaire en ICT diensten.  De werkzaamheden worden vanuit 3 vestigingen uitgevoerd. Vanuit de hoofdvestiging in Huizen worden alle frontoffice en backoffice activiteiten uitgevoerd en gecoördineerd. 

Passie en vakmanschap

Bij RIFCO werken specialisten dagelijks met passie en vakmanschap aan het uitvoeren van projecten op facilitair en ICT gebied. Vanuit onze winmentaliteit willen we het beste resultaat bereiken. Daarbij luisteren we kritisch naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers én hebben oog voor de veiligheid van onze VCA gecertificeerde medewerkers en de professionele materialen en middelen waarmee wij werken.

 

Een brede waaier van dienstverlening rondom hardware en hardware gerelateerde ruimten

Vrijwel alle activiteiten die wij uitvoeren hebben “een link” met hardware of hardware gerelateerde ruimten.  of het nu gaat om  het reinigen van hardware of data centers, het installeren van Digital Signage apparatuur of het verwijderen van data van verouderde hardware; onze mensen weten met de juiste aanpak en kennis de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden.

 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van RIFCO BV of wilt u dat wij contact met u opnemen? Bezoek dan onze website www.rifco.nl.