https://www.disko-cc.nl/mogelijkheden/it-verhuizingen/_569____NL
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

IT verhuizingen 

Het (intern) verhuizen van werkplekapparatuur komt vaak voor. Bij het verhuizen van hardware is één ding belangrijk: het moet snel en goed gebeuren. De nieuwe werkplek moet zo snel mogelijk weer operationeel zijn. DISKO beschikt over de juiste kennis én voldoende logistieke hulpmiddelen om uw hardware intern snel en veilig van de ene naar de andere werkplek te verplaatsen.

DISKO is úw partner voor een dergelijk verhuisproject. Van het afkoppelen tot het aansluiten van de hardware: DISKO heeft de kennis en ervaring in huis om u optimaal van dienst te zijn. Daarbij wordt het registreren van de apparatuur en het wegwerken van de bekabeling niet vergeten. 

Eventueel kan de hardware gelijktijdig gereinigd worden. Uit ervaring weten wij dat dit door de medewerk(st)ers zeer wordt gewaardeerd. Voor u als werkgever heeft dit al voordeel dat het combineren van verhuizen en reinigen van de apparatuur uitermate efficiënt, en dus kostenbesparend is. Na afloop treft de medewerk(st)er op de nieuwe werkplek een attentie aan in de vorm van toetsenbord en beeldscherm reinigingsset. Hierdoor kan na verloop van tijd de hardware nog eens schoongemaakt worden waardoor een blijvend frisse en hygiënische werkplek wordt bevorderd. 

Maak een afspraak met ons