https://www.disko-cc.nl/diensten/computervloer-reiniging/_639____NL
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Reinigingen en coaten van computervloeren

Datacentra zijn vaak het “kloppend hart” van de organisatie. Veel van uw eigen bedrijfsprocessen of de bedrijfsprocessen van uw klanten zijn immers afhankelijk van de hardware die in datacentra staat opgesteld. Vandaar dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat er geen storingen ontstaan door omgevingsfactoren zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid, vervuiling en statische lading.

Het regelmatig preventief reinigen en/of coaten van (onder)vloeren, alsook het schoonmaken van interieurdelen en apparatuur in datacentra, is daarbij een belangrijke voorwaarde om storingen ten gevolge van vervuiling en stofvorming te voorkomen. Vervuiling kan zowel van buitenaf komen alsook door stofafgifte van materialen, zoals beton en speciale computervloerdelen.

Door het impregneren van (onder)vloeren en het aanbrengen van speciale ESD-coatings wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de vermindering van stofafgifte en daarmee aan een schone omgeving in datacentra. Het is dan ook sterk aan te bevelen om computervloeren jaarlijks met een speciale EDS-veilige vloerreiniger schoon te maken.  

DISKO biedt voor deze zeer specialistische vorm van reiniging graag haar expertise en ervaring aan. Samen met de ervaren specialisten van Qfloors zijn wij graag uw partner voor al uw vragen rondom het schoonmaakonderhoud en coaten van vloeren of het reinigen van hardware in uw datacenter.

Of het nu gaat om een computervloer van 200 m² , 500 m² 1.000 m² of 5.000 m², wij zijn in staat om snel, effectief en met een 100% kwaliteitsgarantie uw computervloer weer optimaal schoon te maken. Daarbij hanteren we zeer concurrerende tarieven en een hoge mate van flexibiliteit qua werktijden en doorlooptijd.

Hecht u ook belang aan een schone vloer in uw datacenter? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Maak een afspraak met ons