https://www.disko-cc.nl/diensten/_558____NL
Registreer
u als klant
Inloggen
voor bedrijven
Inloggen
voor partners
Winkelmandje
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

IT-Diensten

Het combineren van kennis, ervaring en flexibiliteit 

Al vele jaren is DISKO actief als professionele dienstverlener op het gebied van uiteenlopende IT- gerelateerde activiteiten. Een terugkerend kenmerk daarbij is dat alle werkzaamheden die DISKO uitvoert vaak een repeterend karakter hebben.

Samenwerken

DISKO pakt dan ook alleen dié projecten aan waarvan we zeker zijn dat we een goed resultaat kunnen realiseren. Vaak doen we dit samen met, en in opdracht van, onze partners. We leveren daarbij niet alleen de juiste mensen, maar denken ook mee over de beste en meest efficiënte aanpak van een project. Waar kunnen we zaken slimmer en doelmatiger organiseren en hoe kunnen we de doorlooptijden verkorten om kosten te besparen?

 

Uitmuntende inzet

Dienstverlening is mensenwerk. Zonder de inzet van gemotiveerde en ervaren specialisten kom je niet ver. Flexibiliteit, kennis, een goed logistiek proces en betrokkenheid zijn daarbij kernbegrippen. Niet alleen op de klantlocatie leveren we onze bijdrage aan een project. DISKO beschikt over een uitstekend geoutilleerd servicecenter, waar projecten kunnen worden voorbereidt, hardware tijdelijk kan worden opgeslagen en oude hardware kan worden verwerkt. DISKO is VCA gecertificeerd.

Wilt u meer weten over onze diensten en aanpak? Klik op een van de activiteitenbuttons of neem contact met ons op.

 

 

Klik op een onderstaande button voor meer informatie;

Computerreiniging

IT verhuizingen   

Werkplek migraties

End- of life services

Narrow casting

Computervloer reiniging