https://www.disko-cc.nl/about-disko/management-team/_464____GB
Log-in
for partners
Contact us:
Call +31 35 - 523 83 75
Shopping cart
  • Dutch
  • English
  • German

The management team of DISKO

Ewoud de Wit

Director

Coach en vraagbaak voor mijn team, sparringpartner en een luisterend oor voor onze klanten. Vanuit deze rol wil ik graag kennis en succes delen, zodat iedereen de vruchten plukt van onze DISKO producten en dienstverlening.

 

Marijke de Wit

Facility manager

Support vanuit de “zijlijn”. Vanuit deze positie draag ik graag bij aan het organiseren van medewerkers- en klantbijeenkomsten alsook het zorgdragen van de facilitaire randvoorwaarden voor een prettige werkomgeving.

 

 

Desiree van der Beek

Cöordinator back office

“Als duizendpoot” ondersteun ik de collega’s op commercieel en operationeel gebied. Voor onze (internationale) klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ook HRM-taken behoren tot mijn verantwoordelijkheid. Met mijn werk ondersteun ik de “front office processen” en lever een bijdrage aan de kwaliteitsborging van de bedrijfsprocessen.

 

Peter Boerman

Project manager

Als projectmanager ben ik vaak allround bezig. Van organisatorische en planmatige taken tot commerciële en administratieve activiteiten. Als het nodig is spring ik bij om de uiteenlopende projecten bij de opdrachtgever goed te laten verlopen. Flexibiliteit, IT-kennis en improvisatie zijn dus zaken waar ik vaak mee te maken heb.

 

 

Work at DISKO?

info@disko-cc.com

 

 

Jetty Coster

Accounting

De administratieve afdeling is “mijn domein”. Ik zorg voor o.a. de boekhouding. Samen met de directie waak ik er voor dat de financiële processen goed verlopen. Ook aan het verwerken van bestellingen en orderafhandeling lever ik een bijdrage.